Χειροποίητα Παραδοσιακά Ζυμαρικά Καρύταινα Αρκαδίας - Φωτογραφίες

Χειροποίητα Παραδοσιακά Ζυμαρικά Καρύταινα Αρκαδίας

Διεύθυνση - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Διεύθυνση: Καρύταινα Τ.Κ. - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τ.Κ.: 22022
Περιοχή - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Περιοχή: Αρκαδία Κατηγορία - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τηλέφωνο - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο: 6974754084,6944354125 Fax - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Fax: -
Κινητό - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κινητό: - E-mail - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ E-mail: kmpakogiani@gmail.com
Υπεύθυνος - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Υπεύθυνος: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ιστοσελίδα:
Τα Ζυμαρικά της Κυριακής Εργαστήρι Παραδοσιακών Ζυμαρικών Αρκαδία   Στην Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη και παραδοσιακή Καρύταινα, θα βρείτε το εργαστήρι ζυμαρικών “Τα Ζυμαρικά της Κυριακής” που με όρεξη και μεράκι καθημερινά παράγουμε παραδοσιακά ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.    Όλα ξεκίνησα πριν από 15 χρόνια περίπου, που δειλά - δειλά με αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε το εργαστήριο μας, το οποίο και εξοπλίσαμε με σύγχρονο εξοπλι...
Επισκέπτες: 15269

Χειροποίητα Παραδοσιακά Ζυμαρικά Καρύταινα Αρκαδίας

Χειροποίητα Παραδοσιακά Ζυμαρικά Καρύταινα Αρκαδίας

Τα Ζυμαρικά της Κυριακής
Εργαστήρι Παραδοσιακών Ζυμαρικών Αρκαδία
 
Στην Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη και παραδοσιακή Καρύταινα, θα βρείτε το εργαστήρι ζυμαρικών “Τα Ζυμαρικά της Κυριακής” που με όρεξη και μεράκι καθημερινά παράγουμε παραδοσιακά ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. 
 
Όλα ξεκίνησα πριν από 15 χρόνια περίπου, που δειλά - δειλά με αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε το εργαστήριο μας, το οποίο και εξοπλίσαμε με σύγχρονο εξοπλισμό και μέχρι σήμερα παράγουμε ακατάπαυστα μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ζυμαρικών. Σιγά - σιγά διευρύνοντας την εμπειρία μας, με βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων αλλά κρατώντας την παράδοση, παρασκευάζουμε ζυμαρικά με πρώτες ύλες δικής μας παραγωγής, όπως τα αυγά και το γάλα, με το μόνο συντηρητικό το αλάτι.
 
Σήμερα δημιουργούμε τα δικά μας ζυμαρικά με γνώσεις και συνταγές από τα ακούσματα των γιαγιάδων μας και σας προσφέρουμε αυθεντικά ζυμαρικά που σίγουρα θα σας κερδίσουν. Παράγουμε και σας προσφέρουμε λαζάνια, χωριάτικα μακαρόνια, καμπανούλες, κοχύλι, τραχανάδες και πολλά ακόμα ζυμαρικά σε συσκευασίες των 250gr και 500gr. 
 
Τα προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας στην Καρύταινα Αρκαδίας αλλά και στο e-shop μας. 
 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε στο τραπέζι σας αυθεντικές και ποιοτικές γεύσεις ζυμαρικών που θα καθιστούν το γεύμα σας μια μοναδική εμπειρία χειροποίητης απόλαυσης.   
 
Σας περιμένουμε στην Καρύταινα Αρκαδίας να επισκεφθείτε το εργαστήρι μας και το παραδοσιακό παντοπωλείο μας όπου εκεί θα βρείτε πολλές ποικιλίες ζυμαρικών και όχι μόνο.